Aston Martin nu a epuizat stocul lui One-77

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.02.2009
Desi au existat informatii privind epuizarea stocului in cazul supercarului One-77, se pare ca numarul celor care au depus avansul pentru achizitie este mai mic.

Desi va anuntam cu ceva timp in urma ca supercarul Aston Martin One-77 a fost deja vandut, britanicii inregistrand o multime de comenzi, revenim astazi cu o dezmintire a zvonului.

Se pare ca informatiile survenite din interior au fost interpretate gresit, fiind vorba de 100 de oameni care doar si-au anuntat intentia de a cumpara supercarul fara a plati cei 220.000 de euro perceputi ca avans de constructorul britanic.

Recent, o alta sursa din interiorul Aston Martin, a confirmat ca One-77 este inca disponibil, ceea ce inseamna ca lista de comenzi ramane deschisa pentru oricine. Mai mult decat atat, sursa afirma ca One-77 va fi disponibil in doua configuratii, cu volan pe dreapta si pe stanga.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • Atentie
    alooo, webmaster-ul doarme.
    Mai, baiatul, vezi ca nu iti merge reclama de pe miniclip,aveti reclama postata pe miniclip.ro si ati dat gresit link-ul, da eroare , nu se duce in site.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru