Aston Martin si-a deschis prima reprezentanta in Croatia

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.02.2009
Aston Martin a deschis prima sa reprezentanta din Croatia, parte a noii strategii de dezvoltare a marcii britanice.

Aston Martin a inceput aplicarea noii sale strategii de dezvoltare prin deschiderea unei reprezentante in Croatia. Showroom-ul de 302 metri patrati este amplasat in orasul Zagreb, si este primul din planul de expansiune pe noile piete Aston Martin.

Oficialii Aston Martin au anuntat ca vor deschide showroom-uri in Grecia, Suedia si Brazilia, si ca au deja proiecte majore in derulare ini in doua locatii din Statele Unite Ale Americii. Noile reprezentante ajuta producatorul britanic de supercar-uri sa isi imbunatatesca prezenta in pietele existente.

"Aston Martin este in cea mai puternica pozitie in care a fost vreodata. Cu noua noastra retea globala de reprezentante vom ramane concentrati asupra planurilor de expansiune si vom ramane bine pozitionati atunci cand economia isi va reveni la cursul firesc.", a declarat Philipp Grosse Kleimann, directorul de dezvoltare al Aston Martin.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru