Audi a confirmat lansarea lui R8 Spider pentru 2011

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 04.05.2009
Audi a clarificat speculatiile privind lansarea lui R8 Spider. Modelul va fi disponibil abia in anul 2011 si va fi disponibil doar cu un acoperis din panza.

Audi a anuntat ca modelul R8 Spider va fi disponibil in anul 2011. Acest anunt vine la trei saptamani de la ultimele informatii  privind lansarea lui R8. Initial, oficialii Audi au declarat ca vor lansa modelul R8 in versiunea Spider in anul 2010.Versiunea decapotabila a lui R9 va fi disponibila doar cu un acoperis retractabil din panza.

Pentru inceput, Audi R8 Spider va fi disponibil cu un propulsor V8 de 4.2 litri ce dezvolta 420 CP. Ulterior, modelul ar putea fi oferit si cu o versiune V10 de 5.2 litri, dar aceasta informatie nu a fost confirmata inca de catre oficialii Audi. Spre deosebire de versiunea standard a lui R8, modelul Spider poseda un set de fante de aer suplimentare amplasate in spatele scaunelor, precum si un set de bare de protectie la rasturnare.

Via | Whatcar

Taguri: Audi, R8, R8 Spider, R8 V10

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru