Audi a creat un pian exclusivist

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.07.2009
Audi si Bosendorfer au incheiat o colaborare in urma caruia s-a nascut un pian exclusivist. Instrumentul muzical costa 100.000 de euro si celebreaza 100 de ani de existenta Audi.

Departamentul de design al celor de la Audi a simtit nevoie de a-si canaliza spiritul creator si in alte domenii decat cel automobilistic. Cea mai la indemana sursa de inspiratie a fost muzica, drept pentru care designerii din cadrul diviziei au decis sa dea nastere unui pian deosebit.

Instrumentul muzical a fost creat pentru a fi expus in cadrul ceremoniei festive de aniversare a 100 de ani de existenta a brandului Audi. Potrivit comunicatului oficial emis de constructorul german, pianul respecta traditia brandului si este inca un simbol comemorativ.

Pianul de culoare neagra a fost construit impreuna cu specialistii de la Bosendorfer si va fi inclus in catalogul cu instrumente al companiei. Pretul fixat de Audi pentru exclusivistul pian a fost fixat la 100.000 de euro.

via | Zercustoms

Comentarii (4)

  • ....
    frumos..cine iubeste muzica stie:-)
    6 1
  • gigi piperatu
    hau..hau...
    Daca Audi a creeat acest instrument cred ca Renault si Dacia ar trebui sa creeze instrumen te de manelisti!!:))))))))))
    10 2
  • pfff
    io zic sa faca si o trompeta quattro si s-o dea cu 200.000 euro.
    10 0
  • Hahaa
    Sunt fan audi, dar replica lui lol este geniala. Eu zic sa faca acelasi pian cu insertii din aluminiu "audi exclusive" sa-l dea cu 20.000 mai scump. Eu inteleg ca fac lucruri de foarte buna calitate dar pt unele prostii au niste scoruri imense.

    Oricum frumoasa piesa....de colectie
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru