Audi a fabricat 100.000 unităţi ale lui A1

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 24.06.2011
Audi a anunţat că unitatea A1 cu numărul 100.000 a părăsit linia de producţie de la Bruxelles. Producţia lui A1 a debutat în urmă cu un an.

Audi sărbătoreşte producţia a 100.000 de unităţi A1 într-un an de la debutul modelului pe liniile de producţie. Modelul A1 este fabricat doar la uzina Audi din Belgia, în care marca germană a investit peste 300 de milioane de euro din 2007. Odată cu această aniversare, Regele Albert al doilea al Belgiei a vizitat fabrica împreună cu Rupert Stadler, CEO Audi AG şi Gerhard Schneider, Directorul departamentului de Tehnologie şi Logistică şi purtătorul de cuvânt pentru Audi Bruxelles.

"Suntem onoraţi că Regele Belgiei este interesat de activităţile Audi şi că ne-a vizitat fabrica. Fabrica din districtul Forest din Bruxelles face parte din familia Audi şi din povestea de succes a mărcii. Odată cu A1, Audi Bruxelles contrbuie la dezvoltarea inerţiei mărcii noastre", a declarat Rupert Stadler.

"Am făcut investiţii considerabile în ultimii patru ani în secţiunea de caroserii de ultimă oră şi în unitatea de asamblare ergonomică şi eficienta, alături de pregătirea continuă a angajaţilor noştri", a declarat Frank Dreves, Membru al Consiliului Director de Producţie al Audi AG şi CEL al Audi Brussels SA.

Uzina Audi din Belgia are 2.400 de angajaţi, iar o parte dintre aceştia au fost imortalizaţi într-un cadru alături de conducerea mărcii pentru a marca această aniversare specială. În România, Audi A1 porneşte de la 17.211 euro cu TVA inclus în versiunea de echipare Attraction şi în compania motorului 1.2 TFSI de 85 CP.

Vârful gamei costă 25.499 de euro cu TVA inclus şi este reprezentat de motorizarea 1.4 TFSI de 185 CP cuplată transmisiei S-Tronic şi oferită în versiunea de echipare Ambition.

Via | LeMagAuto

Comentarii (7)

  • Ivanoff
    Ce-mi plac stirile astea...
    Lasa-i sa fabrice ca de vandut...mai greu.
    5 17
  • fabrica de gay.....
    din cate am observat sunt numa 2 femei in poza aniversara.....si 28 de gay(muncitori)
    1 17
  • cristi
    @tzenu_bmw, cat esti de atent, se vede ca alta treaba nu ai decat sa numeri muncitorii din poza.
    10 0
  • george
    AUDI NU PRODUCE PE STOC
    @ ivanoff
    in caz ca nu stiai...La Audi, aproape tot ce se produce este pe comanda, inclusiv A1. Exceptiile se refera la masini de show-room, de teste si pentru din astia/astea care nu mai au rabdare 3 luni sa le vina masina...

    @tzenu_bmw

    Poor deer...
    11 3
  • @cristi
    cateodata detalile sunt chiar asa de interesante.......
    1 7
  • @ Ivanoff
    Profiturile uriase si implicit primele generoase acordate angajatilor Audi se realizeaza din VANZARI
    http://www.automarket.ro/stiri/primele-angajatilor-audi-bmw-si-mercedes-in-2010-intre-3150-si-6513-euro-38846.html
    7 1
  • Constatare...
    Se vinde in ritmul DS3-ului.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru