Audi a lansat un site şi un teaser video pentru viitorul A7

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.07.2010
Audi pregăteşte lansarea viitorului A7, concurentul lui Mercedes CLS, cu un site dedicat. Berlina coupe va fi dezvăluită în premieră mondială la Salonul Auto de la Moscova.

Mercedes CLS va face cunoştinţă în curând cu rivalul pregătit de Audi. Constructorul din Ingolstadt a lansat deja un site care anunţă viitorul sedan coupe A7, programat să fie expus în premieră mondială la Salonul Auto de la Moscova.

Site-ul dedicat limuzinei germane proiectează schiţa versiunii de serie în centrul unui ochi de culoare albastră. Informaţiile sunt la fel de puţine, teaser-ul video trădând doar asemănările cu conceptul Sportback, prezentat în urmă cu un an la Salonul Auto de la Detroit.

Noul A7 va concura cu noua generaţie Mercedes CLS şi va introduce publicului o serie de tehnologii ce vor fi preluate mai apoi şi de fratele mai mic, A6, aşteptat să debuteze şi el la Geneva, anul viitor.

Viitorul A7 se va poziţiona peste actualul A5, şi ar putea propune publicului chiar şi variante coupe sau cabrio, potrivite pentru a putea provoca la duel actualul BMW Seria 6.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru