Audi a lansat un ton de apel cu "glasul" lui TT-RS

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 21.08.2009
Germanii de la Audi le ofera fanilor un ton de apel in format mp3 cu sunetul motorului TFSI al noului TT-RS. Audi va oferi ulterior o gama mai mare de tonuri de apel bazate pe sunetul lui TT-RS.

Producatorul din Ingolstadt le ofera fanilor sai posibilitatea de a descarca un ton de apel creat cu sunetul lui Audi TT-RS. Primul fisier de tip mp3 lansat de catre Audi are o durata de 53 de secunde, timp in care va puteti delecta cu sunetul propulsorului TFSI al acestui model. Unitatea TFSI de 2.5 litri cu care este echipat Audi TT-RS dezvolta 340 CP si ofera un cuplu motor de 440 Nm.

Campania de promovare a lui Audi TT-RS va include si reclame care vor avea ca fundal melodii create de Neil Barnes si DJ-ul Nic Rapaccioli. Cei doi interpreti au facut parte din formatia Leftfield si au utilizat sunetul motorului TFSI al lui Audi TT-RS pentru a crea muzica de pe fundalul melodiilor folosite de reclamele pentru noul model Audi.

Pentru a descarca tonul de apel cu sunetul lui Audi TT-RS, CLICK AICI.

Via | WorldCarFans

Taguri: Audi, TT, TT-RS

Comentarii (2)

  • Si intereseaza pe cineva sa isi puna cum suna audi tt? aiurea si nemtii astia
    3 3
  • tot eu
    si uite cum daca nu ai ce comenta, iti dai numa in petec.....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru