Audi a prezentat ediţia specială A1 AC Milan

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 23.10.2010
Odată cu reînnoirea contractului de sponsorizare dintre Audi şi AC Milan, constructorul din Ingolstadt a prezentat o ediţie specială a lui A1. Aceasta se numeşte AC Milan şi dispune de câteva elemente caracteristice clubului italian.

Constructorul Audi a reînnoit contractul de sponsorizare cu echipa de fotbal italiană AC Milan şi odată cu acest eveniment, brandul german a prezentat o ediţie specială a modelului de oraş A1, dedicată rossonerilor. Modelul a fost botezat AC Milan, iar publicul va avea ocazia să îl admire pentru prima oară pe stadionul San Siro.

Audi A1 AC Milan ascunde sub capotă propulsorul de 1.4 litri TFSI, iar puterea motorului este transmisă roţilor prin intermediul unei cutii de viteze S-Tronic. Caroseria lui A1 a fost "îmbracată" în culorile clubului milanez, iar sigla rossonerilor a fost pictată pe capota şi pe portierele maşinii.

Odată cu semnarea noului contract de sponsorizare, oficialii Audi au realizat şi o competiţie între fotbaliştii de la AC Milan pe circuitul de la Monza. Aceştia, însoţiţi de piloţii şi instructorii Audi au avut ocazia să îşi arate măiestria în mânuirea volanului pe celebrul circuit italian. Câştigătorul concursului a fost fundaşul Massimo Oddo, care a primit cadou din partea brandului german un exemplar al lui A1.

Prin noul contract, constructorul din Ingolstadt a pus la dispoziţia jucătorilor de la AC Milan nu mai puţin de 65 de maşini care puteau fi personalizate atât la interior cât şi la exterior.

Cele mai râvnite modele au fost RS5, RS6 Avant, Q5, Q7 şi A4 Allroad.

Via | Omniauto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru