Audi A3 Limited Edition - pachetul care îndulceşte aşteptarea noii generaţii

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.01.2012
Audi a lansat pachetul Limited Edition pentru actualul A3. Modelul compact primeşte o serie de accesorii estetice şi tehnologice care îndulcesc aşteptarea noii generaţii.

În aşteptarea noii generaţii A3, Audi propune o ediţie limitată a actualului model. Botezată chiar Limited Edition, versiunea compactei germane este disponibilă pe toate variantele de caroserie. În cazul variantei cu trei uşi şi a celei Sportback, pachetul gândit de nemţi aduce clienţilor faruri cu xenon şi lumini LED diurne, un kit S-line şi jante de 17 inch, cu pneuri de 225/45.

La interior, Limited Edition vine cu sistemul audio Concert, o cotieră centrală, conexiune Bluetooth, pilot automat şi asistenţa la parcările cu spatele. În cazul variantei A3 Sportback, Audi oferă un acoperiş panoramic, în timp ce în cazul modelului cu trei uşi este inclus în lista standard şi un sistem de deschidere electrică a portbagajului.

În cazul variantei Cabrio, pe lângă toate accesoriile enumerate mai sus, Audi a plusat cu un acoperiş rabatabil mai bine izolat, cu scaune îmbrăcate în piele Vienna şi cu un pachet Look, care îmbracă aproape totul în aluminiu la interior.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • de apreciat la modelele audi sunt finisajele si atentia deosebita pt. detalii...in ceea ce priveste designul...insa per ansamblu designul lasa mult de dorit...cum ar fi de ex, acest model....acum...sincer ...VA PLACE?
    9 2
  • cui sa-i placa ian doar unui fan care doame cu brelocul audi sub perna!! e anosta si nu exprima nimic in plus de atat vine cu niste dotari de toata jena dar nah e limited edition..nada pt fraieri!!
    3 7
  • Cat mai dureaza pacaleala asta???
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru