Audi A5, un nou motor entry-level

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.07.2008
Cei care isi doresc un Audi a5 mai ieftin dar mai puternic au acum o noua motrizare entry-level de 180 de cai.

Fanii noului Audi A5 primesc o veste buna din partea constructorului din Ingolstadt: coupe-ul va beneficia de o noua motorizare entry-level. Audi va renunta la motorul 1.8 TFSI de 170 de cai in favoarea unuia mai mare de 2.0 litri si 180 de cai putere.

Noua versiune entry-level echipata de motorul 2.0 TFSI va avea un pret mai mare cu 600 de euro, valoarea finala al coupe-ului pe piata din germania urmand sa plece de la 33.500 de euro.

Noul propulsor pe benzina va completa o gama de motorizari destul de larga, care include un V6 de 265 de cai si doua diesel-uri turbo de 190 respectiv 240 de cai putere.

Audi nu va renunta insa de tot la motorizarea de 1.8 litri pe benzina, aceasta urmand sa ramana disponibila pentru actualele A3 si A4, cu o putere totala de 160 de cai.

via | AutoBlog

Taguri: A3, A4, A5, Audi

Comentarii (1)

  • marean
    nasol
    Asta e o veste naspa nu buna. Pt un castig de 10 CP va trebui sa platesc si impozite si asigurarea marite. Asta asa in general nu doar pt modelul asta, ca daca imi iau un a5 nu mai mai uit la banii de tigari, dar ar fi benefic sa fi scazut cilindreea nu o sa creasca. Daca produc motoare din ce in ce mai mari le va fi mai greu sa se incadreze in limita de 120 gr CO2.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru