Audi A7, mai atrăgător şi mai puternic cu ajutorul MTM

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.08.2011
MTM a pregătit un nou kit pentru Audi A7, rivalul declarat al germanului Mercedes CLS. Tunerii au stors 300 de cai din dieselul V6 de 3.0 litri.

Esential

263 de km/h este viteza maximă a versiunilor modificate de MTM.
300 de cai putere va dezvolta A7 3.0 TDI după tratamentul MTM.

Casa germană de tuning MTM a elaborat un kit special pentru Audi A7, rivalul din ingolstadt al consacratului Mercedes CLS. Specialiştii germani şi-au concentrat atenţia asupra versiunii diesel a modelului, propulsată de un V6 ce oferă în standard 245 de cai putere şi 500 de Nm.

MTM a pregătit două kituri pentru motorul diesel, unul care oferă 285 de cai şi 580 de Nm şi unul care livrează 300 de cai şi 600 de Nm. Indiferent de pachetul pe care îl vor alege, clienţii vor trebui să scoată din buzunar 1392 de euro. Mai mult decât atât, viteza maximă a ambelor versiuni va fi limitată la 263 de km/h.

Pe viitor, clienţii vor primi alături de caii putere şi o suspensie îmbunătăţită, cu accente sportive, pentru a putea manageria mai bine resursele.

Alături de modificările mecanice, MTM oferă acum pentru A7 şi un nou sistem de evacuare, cu patru terminaţii, la un preţ de 2600 de euro. Jantele de serie pot fi şi ele înlocuite cu unele Bimoto de 20 de inch, din aliaj.

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru