Audi A8 a primit doua pachete noi de optionale

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.04.2009
Audi ofera doua pachete noi de echipamente optionale pentru modelul A8.

Audi a anuntat ca va oferi doua pachete optionale noi pentru A8. Acestea se numesc Comfort Plus Style si Sport Plus Style. Cele doua pachete sunt disponibile doar cu nuante speciale de negru, care au fost create exclusiv pentru A8.Pretul acestor pachete variaza intre 2.100 euro si 14.500 euro, in functie de pachetul si motorizarea aleasa.

Pachetul Sport Plus Style include faruri adaptive echipate cu pozitii cu LED-uri, scaune sport echipate cu sistem de incalzire si imbracate in piele Valcona de culoare bej. Consola centrala, cotiera, fetele de usi si partea inferioara a bordului lui A8 sunt imbracate in piele Nappa.Pe langa asta, pachetul mai include si un set de jante de 20 inch, care au un finisaj inchis la culoare. In functie de motorizare, pachetul Sport Plus Style pentru A8 costa intre 2.100 euro si 9.600 euro.

Echipat cu pachetul Comfort Plus Style, Audi A8 este vopsit in nuanta Night Blue cu finisaj perlat poseda jante din aluminiu de 19 inch. Interiorul este imbracat tot in piele Valcona si in cazul acestei versiuni de echipare, pe cand consola centrala, fetele de usi, cotiera si bordul sunt imbracate in piele Nappa.

Atat scaunele din fata, cat si bancheta din spate beneficiaza de un sistem de incalzire, iar scaunele din fata au un sistem de ventilatie si masaj. Sistemul de faruri adaptive cu LED-uri este inclus si in acest pachet de echipamente.

In functie de motorizarea aleasa, pachetul Comfort Plus Style pentru Audi A8 are un pret situat intre 4.200 euro si 14.500 euro. Modelul albastru din imagini este echipat cu pachetul Comfort Plus Style, pe cand modelul de culoare neagra este echipat cu pachetul Sport Plus Style.

Via | AutomobilesReview

Taguri: A8, Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru