Audi ar putea lansa RS3 în decursul acestui an şi noul TT în 2014

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 18.06.2010
Audi ar putea lansa noul RS3 în decursul acestui an, în cadrul unui salon auto important din toamna 2010. Modelul va dezvolta circa 340 CP şi ar putea folosi motorul actualului TT-RS.

Unele zvonuri anunţă că Audi va lansa noua generaţie a lui RS3 în decursul acestui an. Modelul va fi vârful gamei A3 şi va dezvolta 340 CP dintr-un motor de 2.5 litri cu cinci cilindri supraalimentat. Unitatea ar fi preluată direct de la TT-RS şi ar furniza cu peste 70 CP mai mult decât S3, cea mai performantă versiune a lui A3 disponibilă în acest moment. Conform acestui zvon, noul RS3 va debuta în acest an la Salonul Auto de la Paris.

Audi RS3 este doar unul dintre viitoarele modele pe care le pregăteşte constructorul din Ingolstadt. Astfel, există planuri în continuare pentru un roadster compact pe nume R4, versiuni de motorizare noi pentru A1, inclusiv un hibrid şi un succesor al lui A2. Succesorul lui A2 a mai fost confirmat de cei de la Audi, deci există şanse ca R4 să iasă pe piaţă în următorii ani. Totodată, o versiune cu zero emisii a lui R8 ar putea intra în producţie în 2012, ceea ce înseamnă că versiunea de producţie a lui R8e-tron care va alerga în cursa de 24 de ore va fi disponibilă clienţilor.

Succesorul lui Audi TT va debuta în 2014.

Modelul ar reprezenta cea de-a treia generaţie a acestui model şi va debuta în versiune coupe. Ulterior, cei de la Audi vor dezvolta şi versiunea cabrio a celei de-a treia generaţii TT, la fel cum au procedat şi până acum în cazul acestui model. Primele informaţii despre acest model sugerează că portierele vor avea aceleaşi dimensiuni cu cele folosite de actuala generaţie, iar şasiul şi motorizările vor fi similare cu cele folosite de viitorul R4.

Via | Autointernationaal

 

Comentarii (1)

  • iar
    iar lanseaza un RS in cazul nostru RS3 iar dupa cateva luni iese din productie ca vine noul model.
    cred ca ar fi fost mai indicat sa lanseze un rs3 exact dupa ce s-ar fi lansat noul model
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru