Audi da vacile pe tauri

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 09.08.2009
Constructorul german Audi a anuntat ca va inlocui pielea de vaca, utilizata pentru fabricarea tapiseriilor, cu cea de taur .

Audi este unul din constructorii auto care utilizeaza materiale de calitate in procesul de fabricatie al automobilelor. Tapiseria din piele reprezinta un accesoriu important in habitaclul unui autoturism si din aceasta cauza constructorul german s-a hotarat sa inlocuiasca pielea de vaca cu cea de taur.

Firma sustine ca pielea de taur garanteaza un nivel ridicat de consistenta si o calitate mai buna in comparatie cu cea de vaca. Audi va utiliza pielea de pe spatele taurilor pentru zonele unde este necesar un aspect mai rafinat si totodata o robustete mai mare.

Tetierele, zona umerilor, sezutul scaunelor si suportii laterali ai acestora vor fi confectionate din piele de taur. Aceasta schimbare va avea loc si datorita numarului mare de clienti care isi doresc un interior din piele.

via | autocar

Comentarii (5)

  • Stelian_Opincariu
    Poate vrea si lapte de taur.....................hehe..... masina e cool oricum..........
    7 6
  • Audi
    E de lux! Titlul mi se pare neinspirat, mergea o alta formulare, parerea mea.
    6 4
  • pt ipocritul de mai sus
    Daca asta se foloseste, ce sa ne ascundem dupa deget ?!
    Ar fi culmea acum sa ceri industriei auto premium sa acorde titlu nobiliar bietelor animale inainte sa le jupoaie, ca nu-ti convine tie situatia...!

    PS: Forul mondial al taurilor protesteaza vehement si ameninta ca proprietarii cheilor de Audi vor fi primii luati in vizor...
    8 7
  • tragi cu pusca...nu ia foc
    @vasi27....te pomenesti ca tu esti vreun purtator de cheie de la Asociatia Proprietarilor si Administratorilor de WC-euri publice Second Hand si te-a jignit parerea omului.

    "ipocritu" si exprimat parerea ca titlul este usor neinspirat, ducand mai mult cu gandul la vreun politician local care de la oi a trecut la boi din motive de criza economica.

    asa ca usor cu peanu' pa scari....
    8 4
  • @vasi27
    Nu tre´ sa fii de acord cu mine! Am spus CLAR ca aia e parerea mea!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru