Audi: "Noul A1 va trebui sa ne aduca noi clienti"

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 13.01.2010
A1, modelul de oras al celor de la Audi, va fi lansat la Geneva cu scopul de a atrage noi fani pentru intreaga gama a germanilor.

Audi spera ca noul A1 sa atraga noi clienti pentru brandul german, modelul de oras care va fi prezentat in forma finala de serie in luna martie, la Geneva, avand astfel rolul de a largi cota de piata pe care Audi o are la nivel mondial.

Conform directorului de marketing al marcii germane, Peter Schwarzenbauer, scopul "ascuns" al lansarii unui model de segment subcompact este acela de a-i fideliza pe acesti noi clienti: "Avem incredere ca vom putea sa ii multumim pe acesti noi clienti prin noul A1 astfel incat acestia sa ramana fideli marcii si sa isi doreasca ulterior modelele noastre mai mari".

Conform oficialului german, noul Audi A1 va imprumuta de la fratii sai mai mari foarte multe sisteme tehnologice, unele fiind premiere pe modelele acestui segment. Printre acestea se numara atat deja clasicul Start&Stop, dar si un sistem de recuperare a energiei utilizate la franare si alte pachete infotainment din gama superioara Audi.

Targetul de vanzari pe care si l-a stabilit Audi se ridica la 80.000 de unitati in 2011, primul an complet de productie.

Modelul german va intra in showroom-urile europene, inclusiv in Romania, in toamna acestui an.

via | Autocar

 

 

Taguri: A1, Audi, Audi A1

Comentarii (6)

  • Audi A1
    PRETUL ???
    2 0
  • caut o masina
    Caut o masina de oras full electrica
    Cine ma poate ajuta ?
    Nu stiu ce firma sau marca a adus la vanzare asa ceva
    3 0
  • Notificarea din dr jos
    Scuze de off-topic, dar as ruga un admin sa-mi raspunda neaparat de ce apare notificarea din dreapta jos de fiecare data cand deschid site-ul, chit ca de fiecare data apas sa fie inchisa permanent?
    2 0
  • @voicuadrian
    Din cate stiu Mitsubishi a produs i Miev, masinutza electrica cu multe premii primite pentru inovatie.. contacteaza importatorul din Romania pentru mai multe detalii sau un dealer apropiat tie.
    4 0
  • notificare
    De acord cu TdM !!!

    faceti ceva cu notificarile astea, sa nu mai apara daca se doreste inchiderea lor permanenta.

    Toate bune!
    1 0
  • mircea
    @TdM, Clau
    E prima data cand avem plangeri din aceasta cauza. Vom analiza problema si, daca e de la noi, o vom remedia in scurt timp.

    Multumesc.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru