Audi Q5 primeste imbunatatiri de la Abt

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 22.08.2008
Tunerii de la Abt Sportsline au creat un pachet sport pentru Audi Q5, noul SUV compact al germanilor.

Esential

310 CP dezvolta propulsorul 3.0 TDI modificat de Abt Sportsline, cea mai puternica motorizare a lui Audi Q5.

Abt Sportsline, tunerii de casa ai germanilor de la Audi, a lansat primul pachet sport pentru noul SUV compact Q5. Casa germana de tuning a pregatit pentru cel mai nou model Audi o serie de modificari estetice, precum si imbunatatiri tehnice pentru trei propulsoare care echipeaza noul Q5.

Noul SUV Audi a beneficiat de un kit de caroserie care-i ofera un aer mai agresiv. Pachetul exterior este alcatuit din spoilerele fata si spate redesenate si prelungite prin extensii, noile praguri laterale, precum si grila frontala restilizata. De asemenea, in partea din spate a SUV-ului se disting noul eleron de acoperis, deflectorul incadrat in spoilerul spate, precum si cele patru evacuari sport. Aspectul general este completat de noul set de jante din aliaj cu dimensiunea de 20 inch.

La partea tehnica, Abt Sportsline a pregatit patru pachete diferite de imbunatatiri pentru unitatile de propulsie 2.0 TFSI, 2.0 TDI si 3.0 TDI, ultimul fiind motorul a carui putere este disponibila la doua nivele diferite.

Astfel, propulsorul turbo pe benzina de 2.0 litri livreaza acum 240 CP fata de cei 211 CP disponibili in varianta standard, iar echivalentul sau turbo-diesel dispune o putere crescuta pana la 190 de cai, cu 50 CP mai mult fata de versiunea standard. Cel mai puternic motor, turbo-diesel-ul de 3.0 litri a primit doua kit-uri de tuning prin care puterea initiala de 240 de cai a fost marita pana la 287, respectiv 310 CP.

Audi Q5 a primit, de asemenea, si imbunatatiri la sistemul de franare, care include acum discuri de frana cu diametrul de 380 mm. Garda la sol coborata nu a fost obtinuta doar in mod vizual, ci si fizic prin noile arcuri elicoidale sport, precum si prin sistemul Level Control furnizat de Abt Sportsline, care poate controla electronic suspensia pneumatica CDC (Continous Damping Control).

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • hehe
    motanul incaltat...
    0 0
  • Blaa...
    :))
    nu prea le-a iesit , s-au chinuit prea mult
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru