Audi Q5 S-line: informatii si foto oficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 25.04.2008
Audi a dezvaluit astazi si pachetul sportiv S-line pentru crossoverul Q5, lansat in premiera la Bejing saptamana trecuta.

Dezvaluit saptamana trecuta in cadrul Salonului Auto de la Beijing, noul Audi Q5 mai bifeaza inca o premiera, constructorul german dezvaluind astazi accesoriile pachtului S-line care va echipa crossover-ul.

Cei care isi vor dori un look mai sportiv pentru noul Q5 pot alege kitul S-line care inspira un aer mai agresiv crossover-ului german. La exterior kitul include un set de jante de 20 de inch din aliaj cu pneuri de performanta 255/45 R20, geamuri fumurii, bare de amarare pe acoperis, o grila frontala cromata si noi prize de aer care inglobeaza proiectoarele de ceata.

La interior, pachetul S-line va oferi pasagerilor un volan sportiv multifunctional, cu trei spite, imbracat in piele perforata, asemeni manerului schimbatorului de viteze. Insertiile de aluminiu de la nivelul bordului si a portierelor, precum si scaunele sport brodate cu logo-ul "S-line".

via | CarScoop

Taguri: Audi, Q5, Q5 S-line

Comentarii (1)

  • dennys
    foarte frumos
    este foarte cool. I-mi place!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru