Audi R8 trece peste borduri cu suspensiile Cargraphic

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 20.12.2009
Casa de tuning Cargraphic a pregatit un set de suspensii Airlift pentru Audi R8. Cu ajutorul acestora, modelul nemtesc isi poate mari la nevoie garda la sol cu 72 milimetri.

Tunerul german Cargraphic, specializat in modificarea masinilor sport, a pregatit pentru Audi R8 un set de suspensii Airlift. Cu ajutorul acestora, masina germana poate sa isi mareasca garda la sol cu 72 milimetri, pentru a-i permite soferului sa urce pe borduri sau sa treaca peste limitatoarele de viteza, care in general pun probleme modelelor sportive.

Noua suspensie a lui Audi R8 poate fi actionata de sofer si este functionala timp de 15 secunde, dupa care garda la sol revine la inaltimea initiala. De asemenea, sistemul va sti sa coboare la loc masina atunci cand soferul depaseste viteza de 50 km/h. Odata cu montarea noii suspensii, masa lui Audi R8 a inregistrat o crestere cu trei kilograme.

Audi R8 dispune de doua versiuni de motorizare. O unitate V8 de 4.2 litri care livreaza 420 de cai putere si dezvolta un cuplu motor de 430 Nm si un propulsor V10 de 5.2 litri care genereaza 525 de cai putere si produce un cuplu motor de 530 Nm.

via | caradisiac

Comentarii (2)

  • Citroen DS 1955
    Dar un sistem care sa detecteze limitatoarele de viteza singur si sa ridice suspensia (evident cu avertizarea soferului) nu exista?
    Deja cei de la Hella au facut "cititorul" de indicatoare rutiere, asa ca ma asteptam la ceva gen 2009, nu Citroen DS :)
    0 0
  • @cozappz
    Exact la asta ma gandeam si eu cand am citit titlul stirii.....ar fi fost normal pentru o masina care inglobeaza atata tehnologie si costa cat costa sa fie ceva mai automata la capitolul asta.
    Cat despre timpul de 15 secunde, sunt sigur ca o sa creeze numai probleme...ori il faci total manual, ori total automat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru