Audi R8 tunat de Abt: bestie neagra

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 04.02.2008
Tunerii germani de la Abt au realizat o adevarata opera de arta pe baza unei deja cunoscute capodopere: Audi R8.

Esential

420 de cai putere are Audi R8 by Abt. Puterea este aceeasi cu cea a versiunii de serie.

Tunerii germani de la Abt revin in forta. Specializati pe modificarea modelelor Audi, carora le imprima o tusa de personalitate si un efect agresiv incisiv, inginerii Abt nu puteau sa lase deoparte cea mai sportiva aparitie din gama producatorului din Ingolstadt.

Este vorba de R8, modelul pe care, inainte sa il modifici, trebuie sa il analizezi atent pentru a nu strica ceea ce germanii au creat deja cu atat patos. Abt s-a aruncat, deci, la una dintre cele mai dificile munci pe care le poate avea un tuner: modificarea estetica a unui model care inca din versiunea de serie arat demential si pentru care este greu de imaginat o fata mai agresiva decat cea pe care o are deja. Foarte interesant este insa faptul ca germanilor le-a iesit. Si le-a iesit bine!

Versiunea Abt a lui R8 iese in fata prin culoarea neagra a caroseriei si prin contrastul acesteia cu insertiile din carbon de un rosu aprins. pe langa aceste elemente evidente inca de la prima vedere, Abt a adus modificari de substanta in ceea ce priveste partea aerodinamica, cele mai clare fiind noile spoilere, noul eleron posterior si noul difuzor de aer construit din carbon din partea din spate.

Completarea peisajului este realizata prin jantele de 20 de inch care au necesitat un implant nou de frane.

In ceea ce priveste partea tehnica, Abt a preferat sa se abtina, considerand ca cei 420 de cai putere ai V8-ului FSI de 4.2 litri sunt perfecti pentru ceea ce modelul german trebuie sa arate.

Taguri: Audi, R8

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru