Audi R8 V10 dezvoltă 589 CP în versiunea Anderson

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 14.03.2011
Tunerii de la Anderson au realizat un pachet special pentru Audi R8 V10. Modelul rezultat oferă 589 CP la 8.700 rpm şi este ceva mai uşor decât versiunea de serie.

Tunerii de la Anderson au prezentat un kit de tuning complet pentru Audi R8 V10. Modelul se numeşte R8 Hyper Black Edition şi prezintă un pachet estetic din fibră de carbon, un set de jante din aliaj uşor, o nuanţă de culoare exclusivă şi modificări operate la nivelul propulsorului V10 aspirat. De asemenea, interiorul acestui supercar a primit şi el un set de ornamente din fibră de carbon, alături de piele Alcantara şi alte elemente speciale.

Partea frontală include un spoiler faţă special, în timp ce posteriorul beneficiază atât de un difuzor de aer integrat în bara de protecţie spate, cât şi un eleron de dimensiuni mari. Geamurile laterale sunt acum fumurii, stopurile au şi ele o tentă fumurile, iar etrierii au fost vopsiţi în portocaliu. Jantele din aliaj uşor au o dimensiune de 19 inch, în timp ce nuanţa de culoare în care a fost vopsit modelul se numeşte Hyper Black. Motorul a primit o unitate ECU revizuită, un filtru de aer sport şi un sistem de evacuare sport care este mai uşor decât unitatea standard cu 22 de kilograme şi prezintă un set de supape radio-comandate care pot controla nivelul de decibeli emis de evacuare.

În urma modificărilor, motorul V10 de 5.2 litri al lui R8 oferă acum 589 CP, o creşte de 64 CP faţă de versiunea standard.

Potrivit celor de la Anderson, puterea maximă este atinsă la 8.700 rpm. În ceea ce priveşte interiorul, modelul a primit numeroase oranmente din fibră de carbon, iar scaunele au fost îmbrăcate într-un amestec de piele şi Alcantara. O serie de elemente de la interior prezintă acum accente portocalii.

Via | ZerCustoms

Comentarii (4)

  • Fucker
    Asa da.
    Tuning pe gustul meu, nu kit vulgar, nu turbine cat casa si n'spe mii de Cp.
    0 2
  • Urata masina cu sau fara kit.
    1 8
  • Si tu ai cap ma ca sa nu iti ploua in gat?
    2 1
  • :)
    Fereasca Dumnezeu :)

    E de bine.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru