Audi S5 Sportback, detalii si imagini oficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 31.08.2009
Audi a dezvaluit o galerie foto si informatii oficiale cu noul S5 Sportback, versiunea sportiva a coupe-ului cu patru usi. Aceasta urmeaza sa fie lansata la Frankfurt.

In asteptarea deschiderii noului Salon Auto de la Frankfurt, Audi a dezvaluit versiunea de top a noului A5 Sportback, coupe-ul cu patru usi al celor din Ingolstadt. Asa cum era de asteptat, varful de gama se va numi S5 si va fi propulsat de acelasi motor V6 regasit pe fratele mai mic S4.

Sub capota se vor regasi asadar 333 de cai putere si 440 de Nm, disponibili pe o plaja mare de turatii, intre 2900 si 5300 rpm. Unitatea este completata de o cutie cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte S-tronic, care livreaza puterea ambelor axe, multumita sistemul de tractiune integrala quattro. Optional, clientii pot alege instalarea unui diferential sport, care distribuie variabil resursele intre cele doua axe.

Performantele sunt mai slabe decat ale fratelui S4, insa noul S5 Sportback se poate lauda cu o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 5.4 secunde (5.1 secunde pentru S4) si o viteza maxima de 250 km/h. Chiar si asa, Audi anunta un consum mediu de numai 9.7 litri/100 de km.

La exterior, versiunea sportiva se individualizeaza prin spoilerul redesenat, carcasele din aluminiu pentru oglinzile laterale, pragurile laterale, grila noua si eleronul discret inglobat in usa portbagajului.

Jantele de 18 inch cu pneuri 245/40 completeaza modificarile vizuale ale exteriorului.

In habitaclu, diferentele sunt facute de un volan cu trei spite imbracate in piele, cusaturile contrastante ale tapiseriei, insertiile de aluminiu, scaunele sport imbracate in piele Nappa si instrumentele de bord de culoare gri.

Vanzarile noului Audi A5 Sportback vor demara in primavara lui 2010, preturile urmand sa porneasca de la 57.900 de euro in Germania.

via | Audi

Comentarii (5)

  • scump
    Minim 57.900 euro in Germania??? La noi cat va ajunge ?
    E mai convenabil la noi, un LEGEND :)
    6 3
  • @LEE ? ! ?
    DE CE TOT II FACI RECLAMA LA HONDA ?!?!?!?!?
    IN TOATE COMENTARIILE RECOMANZI O HONDA SAU SPUI CE BUNA E.(Chiar daca in articol nu este vorba despre honda)
    3 2
  • @HONDA
    La HONDA ma pricep cel mai bine, si cand apare un model nou/face-lift, fac comparatie cu modele similare de la HONDA/ACURA.
    Deci, nu se merita S5..........scumpa rau.
    Dar pentru fanii marcii germane, o fi ceva super, mie nu-mi place si n-as avea ce face cu asa ceva.
    Tot cu sub 50.000 euro iti iei noua ACURA TL si crede-ma, aia masina :)
    o zi buna!
    2 4
  • :))))))) iara ai facut reclama la honda:P
    1 0
  • LEE: DE ACEEA ITI PLACE HONDA PENTRU CA PRICEPI CEL MAI BINE LA EA. ACEASTA AUDI ESTE SUPER SPER SA SE FACA SI RS5 SPORTBACK!!!!!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru