Audi S5 Sportback primeşte un pachet de tuning semnat Senner

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.06.2010
Casa de tuning Senner a pus la punct un pachet de tuning pentru versiunea sportivă Audi S5 Sportback. Puterea a crescut direct proporţional cu aspectul sportiv.

Esential

375 de cai putere dezvoltă Audi S5 Sportback, după tratamentul Senner.

Tunerii germani de la Senner revin cu o nouă interpretare a modelului S5, de această dată în varianta Sportback. Coupe-ul cu patru uşi a fost supus unui program intens de modificări, botezat Grand Prix.

Exteriorul se individualizează cu ajutorul jantelor de 20 de inch, T1S Work Vara Diamont, cu spiţe duble finisate în culoarea neagră, asemeni caroseriei. Pe acestea vin fixate cauciucuri cu dimensiuni de 245/30 pe faţă şi 245/25 pe spate.

Nu lipseşte nici evacuarea cu patru terminaţii cromate, modificată pentru a emite un zgomot ceva mai puternic. Imaginea generală este îmbunătăţită şi de suspensia pregătită special de Senner, care scade garda la sol cu 40 de mm pe axa faţă şi 35 de mm pe axa spate. La interior, tunerii au pus accentul pe multe inserţii din fibră de carbon.

Senner nu a uitat nici de propulsor, unitatea pe benzină primind un filtru de aer sport şi o unitate de control recalibrată. Toate aceste modificări urcă puterea totală de la 333 de cai la 375 de cai şi duc valoarea cuplului până la 495 de Nm.

Şi pentru ca pachetul să fie complet şi clienţii să se poată bucura de ceea ce se ascunde sub capotă, Senner a ridicat limitatorul de viteză.

via | zercustoms

Comentarii (4)

  • naspa
    eu   nu inteleg de ce mai face A7 , sunt cam identice si  mai arata si ca A6.  
    5 5
  • daca nu l-as fi vazut in realitate n-as fi stiut de existenta acestui model...nu l-am vazut niciodata pe automarket...si da...de ce mai fac a7?probabil au fonduri...oricum acest model imi place,e fain./..
    3 3
  • A7???poate vrei sa ziceti A5.....e un A5 cu 4 usi.....sau un A4 cu un plafon mai curbat gen passat-passat cc.....
    3 1
  • Este mai mare ca A4!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru