Audi şi-a făcut site dedicat istoriei mărcii

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 13.05.2010
Fanii Audi vor avea la dispoziţie de astăzi un site complet dedicat istoriei mărcii. Acesta vine cu filme, poze şi înregistrări audio foarte rare, unele publicate în premieră.

Audi a anunţat astăzi că a lansat un nou site dedicat istoriei mărcii din Ingolstadt. Pe noul portal găzduit de site-ul oficial al brandului, fanii vor putea găsi informaţii inedite şi nepublicate până astăzi atât despre Audi, cât şi despre cele patru mărci care au fondat Auto Union: Audi, DKW, Horch si Wanderer.

Site-ul poate fi găsit AICI, Audi urmând să populeze constant secţiunea dedicată istoriei sale cu informaţii şi fotografii exclusive.

Deocamdată, cei interesaţi de această secţiune pot să găsească fotografii ale modelelor mărcii din 1901 până astăzi, toate fiind insoţite de texte şi explicaţii. Evident, nu lipsesc informaţiile despre branduri şi cele mai importante evenimente din istoria Audi Motorsport. Ca bonus, Audi le oferă fanilor măcii filme de colecţie (cum sunt unele versiuni ale reclamelor vechi nepublicate niciodată) şi înregistrări audio rare.

via | Audi

Taguri: Audi, istoria Audi

Comentarii (3)

  • Audi
    Consider ca, daca nu era preluat de VAG, altfel ar fi fost vazut Audi acum, pentru ca a avut o istorie inedita, rezultate bune in motorsport, etc.
    Personal mi se pare superficiala orice incercare de a individualiza brandul; si pacat de masini, ca sunt extraordinare
    5 18
  • Istoria Audi
    Personal am o simpatie fata de Audi din momentul in care, acum multi ani, am vazut pe TVR la o emisiune cu profil auto istoria acestui producator in intregime. Am ramas absolut marcat de cum s-a inffintat, de cum au trecut de la statutul de super producator la o ruina dupa al doilea razboi mondial, de cum au reusit sa renasca si sa ajunga astazi, din nou, un super producator. Cred ca acest site era obligatoriu pt Audi, un constrcutor de automobile cu o istorie absolut captivanta.
    21 2
  • Abraxas
    Audi
    Daca VW Group nu cumpara Audi in 1964 de la Daimler-Benz ( a detinut Audi intre 1958 si 1964 ) , azi Audi nu era in postura sa rivalizeze de la egal la egal BMW si Mercedes-Benz . VW a facut investitii masive in Audi care de multi ani este cea mai vanduta marca premium din Germania si Europa . Revenind la istoria Audi, VW este pe cale sa renasca brandul NSU celebru atat prin motocicletele sale ( se discuta in prezent crearea unei linii de motociclete bazate pe Suzuki ) cat si prin masinile sale sport si cele cu motor rotativ ( NSU a fost primul producator ce a oferit in serie un automobil echipat cu motor Wankel ) . In prezent cel mai mare specialist in motoare rotative este constructorul nipon Mazda, ce se afla in prezent in faza terminala a relatiei cu Ford, constructorul american dorind sa-si vanda si ultimul pachet de 11 % pe care il mai detine la Mazda ( pana in 2008 Ford a detinut 33,4 % din Mazda, procent ce iti permite conform legilor japoneze sa detii controlul unei companii ) . In ultimele luni s-a zvonit tot mai des in presa germana ca VW ( a se citi Ferdinand Piech ) doreste sa cumpere un procent intre 25 % si 40 % din Mazda Motor . Cred ca pana la sfarsitul acestui an Mazda va avea un nou aliat puternic, printre predententi putand fi si cei de la Toyota care din 2013 vor furniza celor de la Mazda platforma hibrida .
    17 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru