Automarket si AutoTehnica te invita la un workshop tehnologic

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 10.03.2009
Singura revista de cultura si informatie tehnica din Romania, AutoTehnica, organizeaza la Iasi un workshop tehnologic. Automarket este partener media al evenimentului.

Sambata 4 aprilie, va avea loc la Facultatea de Mecanica Iasi un nou eveniment din seria WorkShop-urilor organizate de singura revista de cultura si informatie tehnica din Romania, AutoTehnica. Automarket va fi de asemenea prezent la acest eveniment în calitate de partener media.

Acest gen de expozitii este adresat specialistilor auto, aici avand posibilitatea sa intre in contact cu firmele importatoare si distribuitoare ale celor mai moderne produse si tehnologii existente pe piata. Celor interesati de un astfel de eveniment le stau la dispozitie cateva imagini de la ultima manifestare de acest gen, care a avut loc la Alba Iulia la sfarsitul saptamanii trecute.

Daca doriti sa participati la un asemenea eveniment, puteti sa ii contactati pe organizatori la adresa de e-mail office@xmeditor.ro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru