AutoTehnica si Automarket te invita la AutoDIGA

De Automarket
Publicat Miercuri, 08.04.2009
AutoDIGA, singura expozitie tehnica auto din Romania, va avea loc in luna iunie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Automarket este partenerul media al evenimentului

Iasi 4 aprilie 2009. Data si locul unde a avut loc ultimul WorkShop, eveniment organizat de revista AutoTehnica si sprijinit de Automarket. Specialistii din industria auto au fost pusi din nou fata in fata cu pricipalele firme producatoare, importatoare si distribuitoare de scule si echipamente de service.

Pe langa prezentarea produselor, conferintele pe teme tehnice au starnit interesul participantilor. Dintre acestea amintim: Functionarea si diagnosticarea sistemelor de aer conditionat (Ing. Dan Cioceanu), Soft de management service (Ing. Schuszter Daniel) si Noi tehnologii in montarea parbrizelor (Ing. Paul Turcanu). De asemenea, au mai fost puse la lucru testerele TECHNOTEST si noul KTS.

Acesta a fost ultimul eveniment organizat inaintea singurei expozitii tehnice auto din Romania, AutoDIGA, care va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, intre 5 si 7 iunie. Persoanele interesate de participare se pot inscrie la telefonul 021.683.06.85 sau pe adresa de e-mail office@xmeditor.ro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru