AVUS a creat un pachet pentru Audi A4 Avant

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.11.2009
Audi A4 Avant a primit un pachet de tuning de la germanii de la Avus. Motorul TDI de 2.7 litri dezvolta acum 230 CP si 485 Nm, iar "invelisul" este negru si lucios.

Tunerii de la AVUS au creat modelul Audi A4 Avant Black Arrow, care prezinta pachetul germanilor pentru modelul din Ingolstadt. Prima modificare care iese in evidenta atunci cand privest acest model este vopseaua acestui Audi, care este neagra, alaturi de jantele vopsite in aceeasi nuanta. Singurele elemnente de pe suprafata acestui model care nu sunt negre sunt stopurile, blocurile optice, sigla Audi de pe grila fata, tips-urile sistemului de evacuare si difuzorul de aer integrat in bara spate.

Modelul Avus Black Arrow bazat pe Audi A4 Avant este echipat cu un motor de TDI de 2.7 litri, care dezvolta 230 CP si ofera un cuplu motor de 485 Nm. In versiunea standard, modelul oferea 190 CP si 400 Nm. Performantele suplimentare au fost realizate doar prin treapta I de modificari, operate doar la nivelul unitatii ECU. Tunerii de la Avus au deja pachete si pentru motoarele TDI de 2.0 si 3.0 litri, iar germanii lucreaza deja la kit-uri de putere mai impresionante.

Suspensia lui Audi A4 Avant a fost intarita, iar garda la sol a fost redusa pentru a oferi un nivel superior al manevrabilitatii si un coeficient aerodinamic mai bun. Pe langa asta, garda la sol redusa ii confera acestui model un aspect mult mai agresiv, completat din plin de vopseaua si de jantele negre.

Jantele din aliaj usor ale acestui model au un diametru de 21 de inch si au un finisaj extrem de lucios.

Oficialii Avus nu au anuntat inca pretul acestui pachet de tuning.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • Hmm
    Arata bine masina asta.
    2 0
  • Valjan
    Tot BMW
    Este mult mai bun adversarul sau : http://www.automarket.ro/stiri/manhart-racing-a-creat-un-bmw-m3-v10-touring-25604.html.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru