"Baby-Rolls" vine in martie, la Geneva

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 08.08.2008
Rolls-Royce va prezenta peste o jumatate de an, la Salonul de la Geneva, cel mai mic model din gama marcii britanice: RR4.

Esential

2000 de exemplare pe an vor fi produse din modelului botezat deocamdata RR4.

Mult-asteptatul "Baby-Rolls", cel mai mic model produs vreodata de britanicii de la Rolls-Royce, va fi prezentat in premiera, sub forma de concept de pre-productie, la Salonul Auto de la Geneva (martie 2009). Botezat de presa internationala RR4 (este al patrulea model dupa trei versiuni Phantom prezentate recent), cel mai redus ca dimensiuni model al celor de la Rolls-Royce va fi construit pe platforma usor modificata a lui BMW Seria 7 si il va avea ca adversar principal pe Bentley Continental.

Dupa ce va prezenta initial o versiune sedan, Rolls-Royce va largi gama RR4 cu versiuni coupe si cabril, procedand intocmai ca in cazul liniei Phantom. Exista insa si o diferenta notabila fata de Phantom: daca limuzina Rolls a fost produsa intr-o cadenta de 1000 de exemplare anual, RR4 va dispune de 2000 de unitati care vor iesi pe poarta sitului de productie in fiecare an.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • Claudiu
    Spell check again
    coupe am inteles dar cabril?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru