Bentley Azure T, editie de adio la Los Angeles

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 12.11.2008
Bentley va prezenta la Salonul Auto de la Los Angeles editia Azure T, care incheie ciclul de viata al decapotabilei.

Odata cu apropierea noului salon de la Los Angeles, marii constructori auto incep sa scoata la iveala surprizele pregatite pentru evenimentul american. Este si cazul celor de la Bentley care isi iau la revedere de la familia modelului Arnage cu inca o editie speciala.

Dupa ce au lansat Brooklands si Arnage Final Series, britanicii au pregatit o ultima editie si pentru varianta decapotabila, Azure. Botezata Azure T, editia de adio primeste sub capota acelasi propulsor V8 de 6.75 litri, care dezvolta insa 500 de cai putere si 1000 de Nm, conectat la o cutie automata cu sase rapoarte, care transmite toate resursele puntii spate.

Performantele sunt impresionante pentru o masina care cantareste 2585 de kilograme si nu se lauda cu un coeficient aerodinamic bun: o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 5.2 secunde si un sprint pana la 160 de km/h in doar 12.1 secunde. Viteza maxima urca pana la o valoare de 275 km/h.

Pentru a opri un asemenea monstru de lux, Bentley a echipat decapotabila cu discuri de frana de 420X40 mm pe fata si de 356X38 pe spate.

Editia speciala se individualizeaza insa si printr-o serie de de accesorii noi cum ar fi fantele de aer "Le Mans", grila neagra si un set de jante de 20 de inch din aliaj. La interior pielea cea mai fina si insertiile din lemn nobil completeaza luxul. Bentley nu a publicat inca nici o informatie despre pretul perceput pentru editia de final Azure T.

via | Imotor  

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru