Bentley Continental GT by Vorsteiner

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 21.11.2009
Casa de tuning Vorsteiner a creat un pachet de design pentru Bentley Continental GT, in timp ce propulsorul masinii a ramas neatins de inginerii americani.

Tunerul american Vorsteiner a creat un pachet de design pentru modelul britanic Bentley Continental GT pe care l-au botezat BR-9. Inginerii americani au decis sa nu modifice performantele motorului, singurele schimbari fiind doar cele exterioare.

Kitul de caroserie a fost creat din fibra de carbon Honeycomb Matrix, material care ofera o rigiditate, rezistenta si durabilitate superioara comparativ cu fibra de carbon si fibra de sticla. Designerii americani au vrut ca acest model sa semene cat mai mult cu varianta Super Sport a aceleiasi masini. Kitul de caroserie este compus din praguri laterale si spoilere pentru partea din fata si spate a masinii.

Bentley Continental GT dispune de un propulsor W12 de 6.0 litri twin-turbo care livreaza 560 de cai putere si dezvolta un cuplu motor de 650 Nm. Modelul sprinteaza de la 0-100 de km/h in 4.8 secunde si viteza maxima la care poate ajunge este de 318 km/h.

via | leblogauto

Comentarii (1)

  • andrei
    Bentley Continental Gt dispune de un w12 mai cornel.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru