Bentley Continental Ultrasports 702 de la Wheelsandmore

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 06.05.2010
Versiunea Supersports a lui Bentley Continental a primit un pachet de tuning de la Wheelsandmore. Acesta dezvolta acum 692 CP si poate accelera pana la o viteza de top de 336 km/h.

Germanii de la Wheelsandmore au dezvelit pachetul de tuning pe care l-au dezvoltat pentru Bentley Continental Supersports. Modelul se numeste Continental Ultrasports 702 si dezvolta 692 CP. Acesta a primit o unitate ECU reprogramata si un sistem de evacuare din otel inoxidabil. Astfel, modelul dezvolta 71 de CP in plus fata de versiunea standard a acestui model si beneficiaza de mai multe modificari deosebite.

Sistemul de franare a primit un set de discuri de frana din ceramica, iar placutele de frana sunt realizate din carbon. Suspensia acestui model este ajustabila electronic si poarta denumirea LowMaxx. Jantele acestui model sunt de 21 de inchi si sunt echipate cu anvelope Dunlop Sport Maxx. Tunerii de la Wheelsandmore nu au dat detalii suplimentare despre pretul acestui pachet de tuning.

In versiune standard, Bentley Continental Supersports produce 621 Cp si 800 Nm. Modelul din Crewe poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 4.2 secunde, in timp ce viteza maxima este de 325 km/h.

Versiunea modificata a lui Bentley Continental Supersports poate sa acelereze pana la o viteza de top de 336 km/h.

Via | Autocar

Comentarii (2)

  • .marius.
    Super esapament.
    6 0
  • Bentley
    Yammy...
    O masina care stie sa imbine utilul cu placutul...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru