Bertone renaste la Geneva cu Alfa Romeo B.A.T. 11

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.02.2008
Designerul si constructorul italian Bertone va aduce la geneva un concept botezat B.A.T.11, creat pentru Alfa Romeo.

Atunci cand nimeni nu mai credea intr-o minune, Bertone revine spectaculos in atentia presei din intreaga lume. Constructorul italian isi va face simtita prezenta la Salonul Auto de la Geneva alaturi de Alfa Romeo.

Bertone va prezenta un concept in premiera mondiala, botezat B.A.T. 11, dezvoltat pe scheletul supercarului Alfa 8C Competizione. Italienii au anuntat ca B.A.T. 11 nu este decat un exercitiu de design si nu va dispune de un interior, liniile fiind studiate doar la nivel exterior.

B.A.T 11, tradus Berlinetta Aerodinamica Tecnica sau berlina aerodinamica tehnica, este prima aparitie importanta a designerului si constructorului italian dupa debutul conceptului Barchetta, creat pentru Fiat, anul trecut.

Marie-Jeanne Bertone, vicepresedintele grupului italian, a declarat initial ca la Geneva constructorul isi va face simtita prezenta. Ea a fost contrazisa insa la scurt timp de mama sa, Lili Bertone, presedintele constructorului italian, care a afirmat ca "divizia de design va lipsi de la salonul elvetian din cauza procesului de restructurare in care se afla."

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru