BMW a produs 5 milioane de Seria 5

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.01.2008
Ieri, la uzina BMW din Dingolfing a luat nastere exemplarul cu numarul 5 milioane al modelului Seria 5.

Esential

1972 este anul in care a inceput productia primului Seria 5.

BMW are mari motive de bucurie, ieri, 29 ianuarie, uzina bavareza din Dingolfing marcand o premiera importanta pentru constructorul german. Modelul Seria 5 cu numarul 5 milioane a iesit de pe portile fabricii BMW.

Este vorba despre o versiune 530d vopsita in culoarea Carbon Black Metallic care va fi vanduta cel mai probabil la licitatie pentru a sublinia exclusivitatea exemplarului. BMW produce Seria 5 din 1972, sedanul bavarez numarand pana in prezent 5 generatii si un numar impresionant de premii in lumea auto.

Taguri: BMW, Seria 5

Comentarii (2)

  • RESPECT!!!
    Am incredere ca pana in 2020 BMW va deveni nr. 1 mondial! Gama de modele se extinde fulgerator iar clientii din intreaga lume vor fi asaltati de noutati de design cat si tehnologice! Un alt pas important este anuntarea politicii de imagine prin crearea unui brand VERDE. Tine frate!! Toata lumea parca a luat-o razna cu protectia mediului si bavarezii nostri s-au prins.. BRAVO!!!
    0 0
  • GEANIN CONTAC
    SUNT UN POSESOR DE BMW SERIA 530D.POT SPUNE CA ESTE O MASINA REUSITA SI SUNT MULTUMIT DE EA.DE FAPT ESTE A PATRA MASINA BMW PE CARE O POSED.MULT SUCCES IN CONTINUARE FIRMEI BMW SI CIT MAI REPEDE LA COTA 10 MILIOANE!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru