BMW anunta oprirea productie timp de 5 zile

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 03.11.2008
BMW a anuntat ca va opri productia saptamana aceasta la fabricile din Munchen, Regensburg si Dingolfing.

Esential

40.000 de angajati BMW nu vor lucra in aceasta saptamana.

BMW, cel mai mare producator premium din lume, a inchis pentru o saptamana fabricile din Munchen, Regensburg si Dingolfing.

Oficialii bavarezi si-au anuntat cei 40.000 de angajati sa stea acasa aceasta saptamana. Compania germana a luat aceasta decizie in urma rezultatelor foarte proste inregistrate pe piata auto.

Bavarezii trebuie sa preintampine criza din industria auto prin taierea unui numar de 25.000 de unitati din procesul de productie. Criza economica nu este o surpriza pentru grupul BMW.

Fabrica din Leipzig a fost inchisa timp de 4 zile saptamana trecuta, iar fabrica de motociclete din Berlin a fost inchisa timp de 12 zile. Vanzarile marcilor BMW, Mini si Rolls-Royce au inregistrat o scadere de 14.6% in luna septembrie a acestui an.

Via | Just-Auto

Taguri: BMW

Comentarii (1)

  • ha ha ha
    ha ha ha
    Ar putea opri figurile din cap si consumul mare al motoarelor...si scadea pretul masinilor lor,care oricum nu fac cit costa///
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru