BMW ar putea sărbători victoria de pe Nurburgring cu o ediţie M3 GTS-R

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 19.05.2010
Pentru a celebra victoria obţinută în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring, BMW pregăteşte o ediţie specială M3 GTS-R, dedicată exclusiv circuitului.

Proaspăt încoronaţi pe circuitul de la Nurburgring, în cadrul cursei de 24 de ore, cei de la BMW se gândesc deja să profite cum ştiu mai bine de pe urma succesului. Mai exact, bavarezii îşi doresc o versiune specială a modelului de circuit M3 GTS, capabilă să amintească tuturor de performanţa obţinută weekendul trecut.

Se pare ca membrii consiliului de conducere au aprobat o ediţie limitată, botezată M3 GTS-R şi dedicată exclusiv circuitului. După cum o sugerează şi numele, noua versiune nu va fi cu mult altfel decât actualul M3 GTS, principalele diferenţe urmând să fie în principal de ordin estetic.

Caroseria va fi vopsită într-o culoare neagră opacă, eleronul posterior va fi înlocuit cu unul mai mare, spoilerul va fi redesenat iar pentru jante se va alege un set din aliaj uşor. Pe lângă toate acestea, M3 GTS-R va folosi din abundenţă fibra de carbon, la nivelul caroseriei, unde vom găsi printre altele şi o capotă nouă, dar şi în interior.

Ediţia specială va fi animată de motorul V8 de 4.4 litri, capabil să dezvolte un total de 450 de cai putere, asistat în permanenţă de o transmisie automată cu dublu ambreiaj DCT.

Nu va lipsi nici sistemul de recuperare a energiei folosite la frânare, similar cu cel KERS, folosit în Formula 1.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • bravo bmw......
    incet incet iesi din criza si le arati tuturor de ce existi pe piata........
    asteptam sa vedem cum va iesi si la le mans.....
    si poate in viitoru apropiat sa ne aduci si un supercar gen 'R8'
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru