VIDEO: Noul BMW M3 GTS îşi arată "muşchii" pe circuit

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.05.2010
BMW a publicat recent un spot de promovare al noului M3 GTS, versiunea extremă a modelului bavarez. Pentru a ilustra mai bine ce poate coupe-ul, nemţii au ales asfaltul de la Nurburgring.

Comentarii (21)

  • Ivanoff
    Leepu
    Cand vad raia asta de masina cu acel eleron grotesc imi amintesc de "operele de arta" ale indianului Leepu :)))
    PS: Si sa vedeti cum sar acum cocalarii pe mine :)
    5 24
  • nu inteleg ce nu'ti place la ea...nu sunt cocalar si nici fan BMW dar asta chiar e o masina reusita...
    in filmulet are spoilerul spate spart sau mi se pare ?
    uitati'va sub stopul dreapta...
    13 2
  • Real_I.O.N
    praf
    Il fac cu Honda 1.8MPI de plange!!Cand vrea el pe orice circuit pt ca e masina de cocalar si BMW stie asta.
    5 28
  • p-george
    @ivanoff
    Nici eu nu suport fanatismul BMW sau habarnistii bmw de pe siteul asta si in general prefer audi ( oricum toate sunt cam aceiasi mancare de peste, totul tine de gust )

    Insa bmw ul asta chiar este mai special...DELOC pt cocalari sau "reisarii de cartier" care fac tuning cu ciocanul...Este pentru cunoscatori. Pentru CIRCUIT.

    Cat despre eleron si culorare, se accepta la masinile astea. Aminteste ti si de Porsche GT3 sau de rs uri ce culori aveau si ce eleroane. Mai ales ca la masinile astea eleronul NU este pt aspect ci pt functionalitate.
    24 3
  • Bai mor cand ii aud pe unii ca ii dau cu masina de cocalar. Cum Dumnezeu va dati seama care e de cocalar si care nu. Care sunt trasaturile unei masini de cocalar? Ati studiat vre-o carte sau ati facut un curs de identificare a masinilor de cocalari, ca sincer nu-mi dau seama. Veniti cu argumente, ce gresesc aia de la BMW cand fac o masina? Din moment ce vanzarile cresc inseamna ca ne invadeaza cocalarii sau ce? E interesant cum un om de 70 ani sa spunem, isi ia BMW si capata statutul de cocalar, nu credeti?

    VULPEA CARE NU AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA SUNT ACRII !!! - se potriveste ca o manusa celor care fac afirmatii nefondate. Hai click pe rosu.
    26 7
  • serifu
    GTS
    nu sunt fan bmw insa ii dau dreptate lui Replikate, deja am ajuns prea de tot, penibili, nu mai poate omul sa isi ia un bmw, merc, audi sau vw ca e cocalar. Pe buna dreptate 90 la suta dintre voi habar nu aveti ce inseamna cocalar da folositi cuvantul sa va gasiti in treaba ca e la moda

    masini ca M, RS sau AMG sunt capodopere ale ingineriei auto, am ajuns sa nu mai stim sa apreciem calitatea
    26 1
  • dupa cum vedeti acest GTS nu are navigatie si alte prostii, el este facut special pentru cei ce doresc o masina cu care sa concureze in campionate private. Si din cate imi amintesc parca se faceau decat cateva zeci de bucati pentru ca sunt editie limitata( informatia tot de pe AUtomarket o am).

    "Nu masina strica caracterul, dar cine n-are caracter mai bine n-ar conduce"- Prof. Ferdinand Porsche
    14 0
  • cheile!
    super tare detaliul cu brelocul de chei ( sec 1:02-1:04) cum sta el dragalasul aproape vertical din cauza "g"-ului lateral :)
    7 0
  • p-george
    PRET
    Marea problema este pretul...Astia de la bmw cam vor sa stoarca fanii de bani. La ~ 130k euro (dublu cat un m3 normal ) intra in categoria gt3 si gt3 rs care sincer acum...sunt Porsche. Tare s curios sa vad un comparativ...Insa eu personal as merge pe cutia manuala, evacuarea din titan, franele ceramice si tinuta porsche.

    Nu mi sariti in cap..just my two cents.
    12 9
  • @p-george
    Din nou jora,.
    Way baiete lasate de motorsport ca nu ai idee de el.
    7 8
  • cocalari?
    @ george
    De ce iti place Audi? Ce are Audi mai bun ca la BMW?
    probabil pretul... asta e deranj mare, de parca daca ati avea 25000 de euro, bani cu care nu-ti permiti un BMW decent, ti-ai cumpara Audi A4 1.8 TFSI la 160 cp cu consum 12 in oras, sa fim seriosi acuma. Astept sa vii cu argumente viabile!
    De ce urati BMW asa mult, nu inteleg?
    Eu de ex. nu detin o masina cine stie ce puternica, dar de cate ori ies si eu sa ma plimb linistit, ma mai trezesc cateodata la semafor langa un VW , Audist, care probabil se simte amenintat si vrea sa ma dovedeasca. Sa mor daca am vazut vreun VW care sa ruleze normal. 1.9 tdi nu e pt curse baieti, v-ati gresit vocatia!
    Mai vb de BMW ca-s de cocalari, pisicutele nu mai sunt BMW-uri, asta sa va intre in cap! Acum o sa asociem minunatia aia de F10 cu tomberoanele alea de e36?
    8 3
  • dar tu de ce urasti audi asa de mult?
    p.s. eu de exemplu le iubesc pe amandoua,bn mai mult un pic audi decat bmw pentru ca sunt fan audi, dar amandoua sunt marci care produc masini meseriase.
    eu am o vorba: daca vrei faci drift tot anul, vara un bmw si iarna un audi quattro ;P
    numai bine
    4 6
  • tot eu
    scuzati m-am grabit
    daca vrei faci drift tot anul, vara cu un bmw si iarna cu un audi :P
    3 5
  • BRAVO
    Bagati-va ungia in gat fani AUDI , masina asta este mai tare ca R8 . Bravo BMW.
    10 4
  • @esan
    daca ii place la om audi, treaba lui, bravo lui.Eu nu dau in cap nimanui pentru ce masina alege atata timp cat nu-mi da nici mie.Dar ce zici tu, ca cei cu VW TDi is mai nesimtiti ai dreptate.La noi in ardeal VAG face legea.Aici nu prea vezi soferi de BMW nesimtiti, in schimb de audi-isti manelisti cu fite in cap e plin.Nu ma crede nimeni si din acest motiv am promis poze pentru cei care nu ma cred.Cel putin 3 pe zi pot face.
    Astazi de exemplu, drum cu doua benzi, doua masini merg paralele pe drum principal, cel mai circulat, amandoua rulau cu 15kmH si soferii povesteau cu blondele langa ei.Una din masini audi TT, cealalta VW Passat TDI mov.Exemplele pot continua.Mai terminati cu cocalarii in BMW-uri ca sunteti penibili deja.

    M3 GTS E92 vine cu roti late, cauciucuri de performanta, etriere cu 6 pistoane pe fata si 4 pe spate, suspensie reglabila, luneta usurata din policarbonat, 450 de cai, fata de 420, scaune tip scoica, centuri in sase puncte (toate omologate), sistem de extinctoare, si suport pentru rollcage + switch de contact general.Masina are omologare pentru curse si este mai usoara cu 190 de kg fata de un M3 normal.Costa 115.000 de euro, dar s-au vandut toate si cele insirate mai sus nu sunt pe gratis.
    10 2
  • p-george
    @Bmw
    Cum ziceam, dar vad ca adminii isi cam fac de cap pe site... vezi ti tu de pozele tale facute in showroom si lasa ne pe noi necunoscatorii in "motorsport" cica, sa discutam de performante preturi cifre e.t.c.

    PS: te am mai rugat daca tot nu ai ce face decat sa te iei de mine vino macar cu UN argument. Daca nu, nu mai bate campii!

    @alex

    Daca nu as sti ca spui tampeniile astea doar ca sa faci tam tam pe forum as zice ca esti prost...Sper totusi ca ai zis la misto !
    Dar ca sa te aduc cu picioarele pe pamant iti aduc aminte ca nu se vorbea de audi vs bmw. MAI ales ca nici macar nu au vre o legatura una cu alta.

    @admini

    Un pic mai obiectivi daca se poate va rog. Multumesc!
    5 2
  • P-george
    @esan
    Ma rog formulasem un raspuns mai amplu dar adminii l au sters "ampulea" cum zic nemtii...

    Ideea era ca brandurile astea premium sunt foarte apropiate ca si calitate toate respectand aceleasi certificate. Totul tine de gust adica poate sa imi place berlina de la audi si suvul de la bmw de ex si ca bizoni tigani maelisti si cocalari sunt in toata romania. Asadar o sa i vezi in TOATE masiniile indiferent de firma.
    Mai ziceam ca nu are rost sa iei ca referinta nici piata auto din RO care este in f mare parte o piata de sh deci irelevant, si nici tipologia soferului autohton.

    Sper sa apuci sa citesti raspunsul inainte sa l stearga securitatea. Numai bine!
    7 2
  • @p-george
    eu l-am citit, si sunt de acord in totalitate, cel putin cu ultimul post.Bravo.Stai linistit ca eu asta cant de vreo 2 ani pe aici da nimeni nu asculta muzica mea.Poate tu ai mai mult noroc.
    5 0
  • @mowgli
    Ce pot sa zic...geniile sunt neintelese :D ..serios acum, asta este tara in care traim. De aia astept sa mi termin studiile sa plec afara ca sa pot intr un viitor sa mi si cumpr masinile astea nu doar sa vb de ele.
    3 2
  • NelootZoo Waloar3
    Sa moara capra voastra
    Cine nu are Logan sau Reno Symbol e un cocalar.
    6 1
  • pacat
    ca se discuta mai putin de masini si mai mult de prostie
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru