M3 GTS este cel mai rapid model BMW pe Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.08.2010
BMW M3 GTS a reuşit să parcurgă cei aproape 22 de kiloemtri ai circuitului de la Nurburgring în doar 7 minute şi 48 de secunde, cel mai bun timp obţinut de un exemplar bavarez pe circuitul german.

Jurnaliştii publicaţiei SportAuto au vrut să se convingă de calităţile noului BMW M3 GTS şi au scos versiunea extremă pe circuitul de la Nurburgring. După câteva tururi de încălzire, coupe-ul german de performanţă a reuşit să oprească cronometrul la doar 7 minute şi 48 de secunde.

Timpul este cu siguranţă unul peste aşteptări, M3 GTS reuşind să depăşească astfel şi performanţa celebrului M3 CSL, dezvoltat pe generaţia trecută a modelului german. Cu cele două secunde în minus faţă de vechiul M3 CSL, versiunea GTS a actualului coupe de performanţă reuşeşte să devină cel mai rapid model al bavarezilor pe asfaltul "Iadului verde".

Comparativ cu versiunea de serie a modelului sportiv, timpul obţinut de M3 GTS este mai bun cu 17 secunde. "Vinovate" pentru această diferenţă majoră sunt pneurile speciale, cei 30 de cai putere în plus şi cele 150 de kilograme în minus.

via | autoblog

Comentarii (6)

  • :(
    Aveam asteptari mai mari de la modelul asta :(
    1 13
  • @r6
    poate daca se teleporta era mai bine ,cred ca este un timp excelent , nu uita nu il compari cu un supercar
    13 1
  • Este prea tare masina asta, nu este un supercar, dar isi merita fiecare banut. Daca tot vorbim de viteza : http://www.bmwblog.com/2010/08/23/bmw-rahal-letterman-m3-gt2-wins-at-road-america/
    4 2
  • Asteptari mai mari?

    7:47 Lamborghini Murciélago LP640 E-gear
    7:49 Chevrolet Corvette C6 Z06

    Uite intre ce masini s-a situat, sa nu mai vorbim aiurea, plus ca nu e un supercar.
    7 1
  • Un alt test cu M3 mai bun. A sos la pensie pe RS4, l-a batut pe RS5, pe Mercedes AMG, a venit randul lui FORD GT.Bravo BMW, singur impotriva tuturor. http://www.bmwblog.com/2010/08/24/motortrend-comparison-2011-ford-mustang-gt-vs-2011-bmw-m3-coupe/
    5 3
  • da
    foarte bun cel mai bun
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru