BMW este partenerul Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 19.11.2009
Bavarezii au anuntat oficial ca vor pune la dispozitia organizatorilor JO din 2012 peste 4000 de masini care vor asigura transportul oficialilor prezenti in Londra.

Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 vor avea ca partener auto Grupul BMW, germanii urmand sa puna la dispozitia organizatorilor 4000 de masini care vor servi la transportul oficialilor, invitatilor si sponsorilor prezenti in capitala Angliei pe perioada evenimentului.

BMW va folosi acest prilej pentru a-si promova versiunile ecologice ale gamei proprii. "Vedem acest parteneriat ca pe o sansa extraordinara, pe parcursul urmatorilor trei ani si chiar mai departe, de a ne concentra atentia pe gama celor mai eficiente automobile premium din punctul de vedere al consumului si de a evidentia viitorul mobilitatii individuale", a declarat Ian Robertson, directorul de vanzari si marketing in cadrul BMW Group.

In acest sens, toate automobilele pe care BMW le va pune la dispozitia oganizatorilor JO de la Londra se vor ridica la standardele Euro 6 si vor emite maximum 120 de grame CO2/km. Gama EfficientDynamics a celor de la BMW va juca un rol important in acest sens, noua generatie a modelelor BMW urmand sa beneficieze de motoare care sa indeplineasca toate normele organizatorilor.

Pe langa masini, BMW va pune la dispozitia sportivilor intreaga gama de biciclete BMW pentru deplasarea in Satul Olimpic, motocicletele care poarta sigla BMW urmand sa fie si ele utilizate pentru asistenta la anumite discipline.

via | BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru