BMW isi reduce cheltuielile cu 6 miliarde de euro

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 07.02.2008
Compania bavareza isi va reduce costurile pe materiile prime si personalul pana in 2012.

Esential

6 miliarde de euro vrea sa economiseasca BMW pana in 2012.

BMW intentioneaza sa-si reduca cheltuielile cu sase miliarde de euro pana in 2012, prin scaderea costurilor la materiile prime si reducerea personalului, transmite Mediafax.

Potrivit noii strategii, lansata pentru prima data in septembrie, de catre directorul general al BMW, Nobert Reithofer, reducerea costurilor cu materiile prime va contribui cu patru miliarde de euro la imbunatatirea profitului companiei pana in 2012.

Totodata, constructorul a stabilit o diminuare a costurilor cu personalul cu pana la 500 de milioane de euro pe an, incepand cu 2009. BMW are aproximativ 108.000 de angajati cu norma intreaga si a ajuns la un acord cu sindicatele pentru a efectua mai multe angajari pe perioade determinate si sa permita muncitorilor sa se retraga mai devreme din activitate.

BMW a anuntat ca intentioneaza sa majoreze productia la fabrica din Statele Unite, cea mai mare piata pe care activeaza, care a contribuit cu peste o cincime la vanzarile totale ale grupului in 2007.

Taguri: BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru