BMW M5 Concept - primele imagini reale

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 04.04.2011
Oficialii BMW au prezentat versiunea pre-serie a noului M5 în cadrul unui eveniment intern care a avut loc în Germania. Fotografii prezenţi la eveniment le-au stricat secretul bavarezilor.

Conceptul viitorului BMW M5, programat pentru prezentare abia în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, a fost deja fotografiat în cadrul unui eveniment intern pe care BMW l-a organizat la Munchen. Maşina din imagini nu este modelul care va intra în serie, însă, la fel ca orice alt concept de pre-producţie, M5 Concept va prelua în serie 99% dintre liniile prototipului pe care îl puteţi admira în fotografii. 

Modelul de serie, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt în toamna acestui an, este bazat pe actuala generaţie Seria 5. Sub capotă, noul M5 va primi o versiunea uşor modificată a motorului V8 bi-turbo prezentat deja pe X5M şi X6M. Vorbim de o unitate mai uşoară, mai puternică şi mai ecologică decât vechiul V10, cifrele oficiale ale performanţei şi ale puterii urmând să fie făcute publice înainte de lansarea modelului de serie. Deocamdată, zvonurile vorbesc de 600 de cai putere, însă această cifră trebuie privită cu rezerve.

via | Transmissia.net

 

 

Comentarii (4)

  • Dan_Grc
    Nu arata rau in afara de jantele de la m6:)
    2 1
  • ceva deosebit, culoarea chiar ceva deosebit, textul insa mai are nevoie de un retus :)
    2 1
  • e ok, dar...
    ma asteptam la ceva mai extrem...
    2 1
  • poze
    numai din fata nu aveti poze...partea care era cea mai importanta...ca restul se vede si pe seria 5...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru