BMW: "Noul X3 va atrage clienţi mai tineri"

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 25.11.2010
Managerul de produs al mărcii BMW pentru Marea Britanie a declarat că noul X3 va atrage şi clienţii mai tineri graţie echipamentelor tehnologice integrate şi a preţului competitiv.

Oficialii BMW sunt încrezători în ceea ce priveşte noul X3, model care a debutat recent pe piaţa din Europa. Potrivit lui Brian Cox, manager de produs BMW Marea Britanie, noul X3 va avea un public ţintă mai mare decât actualii clienţi BMW şi va surclasa prima generaţie în materie de vânzări. Graţie elementelor tehnologice noi şi numeroase, BMW X3 va atrage atât clienţii tineri, cât şi clienţii actuali ai modelului care nu erau interesaţi în mod special de respectivele elemente, ci de alte atribute ale modelului din Munchen.

Preţul noului model este considerat de cei de la BMW ca fiind "foarte competitiv şi apropiat de concurenţă", iar nivelul de dotări standard a crescut semnificativ faţă de genereraţia precedentă. Spre exemplu, modelul actual este oferit în standard cu interior din piele, în timp ce generaţia precedentă furniza această dotare ca echipament opţional. Mai mult, pe unele pieţe, noul X3 este mai ieftin decât generaţia precedentă.

Versiunea de bază a lui BMW X3 porneşte de la 41.168 de euro cu TVA inclus pe piaţa din România.

Odată cu lansarea noului X3, cei de la BMW se aşteaptă ca segmentul SUV-urilor compacte premium să crească. BMW a primit circa 5.000 de comenzi pentru noul X3, unităţi care vor fi livrate în decursul anului viitor. Totodată, Brian Cox că noul X3 "stă confortabil între X1 şi X5", în timp ce generaţia precedentă era ceva mai "aproape" de X1. Noile echipamente ale modelului vor atrage clienţii mai tineri, care utilizează echipamente precum iPhone şi iPod şi preferă Google Maps în defavoarea sistemelor de navigaţie "convenţionale".

Via | Just-Auto (înreg.)

Comentarii (1)

  • http://www.bmwblog.com/2010/11/25/the-difference-between-winter-tires-vs-summer-tires-on-new-bmw-x3/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru