BMW Seria 1 a primit deja un kit de tuning de la AC Schnitzer

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 26.09.2011
AC Schnitzer a pregătit deja un pachet de tuning pentru noul Seria 1. Hatchback-ul primeşte doar o serie de elemente estetice, însă aşteaptă un pachet complet.

Proaspăt lansat în Europa, testat la sfârşitul săptămânii trecute şi de Automarket, noul BMW Seria 1 a primit deja un kit de tuning din partea celor de la AC Schnitzer, specializaţi în modificarea modelelor bavareze.

Casa de tuning germană a ţinut să fie prima care îşi pune amprenta asupra hatchback-ului din Munchen, deşi influenţele sale sunt mai mult estetice. Vor urma şi alte îmbunătăţiri de ordin mecanic, dar vor mai trece câteva luni până când vom putea vedea ceva mai multă putere sub capotă şi o ţinută de drum mai sportivă.

Pentru moment, tuningul de care se bucură mezinul gamei BMW se reduce numai la jantele cu design special, disponibile cu două dimensiuni, de 18 şi 19 inch, şi la terminaţia cromată pentru evacuare.

La interior, clienţii vor primi pedalier sportiv din aluminiu, levier al frânei de mână personalizat, instrumente şi diverse comenzi ale sistemului iDrive încrustate cu logo-ul AC Schnitzer.

Pentru următoarea perioadă, inginerii casei de tuning vor lucra la gama de propulsoare şi la suspensia hatchback-ului.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • Cred ca lucrul la aspectul exterior este cea mai mare provocare pentru tuneri!E greu sa faci din rahat bici si sa si pocneasca!
    1 1
  • aralen uk
    hydroxicloriquin chloroquine phosphate generic name hydroxyquine side effects
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru