BMW Seria 1 M Coupe a primit un pachet de 521 CP

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 18.04.2012
Nemţii de la Tuningwerk au dezvoltat un pachet pentru BMW Seria 1 M Coupe. Puterea motorului turbo de 3.0 litri urcă de la 340 la 521 CP, iar viteza maximă a modelul urcă la 300 km/h.

BMW Seria 1 M Coupe nu mai poate fi comandat, dar acest lucru nu înseamnă că nu mai poate fi abordat de tuneri. Nemţii de la Tuningwerk s-au apucat de treabă şi au realizat un pachet agresiv de modificări pentru cea mai puternică iterare a lui BMW Seria 1 Coupe. Echipat cu pachetul realizat de tunerul din Puchheim, BMW Seria 1 M Coupe dezvoltă 521 CP şi 614 Nm şi poate atinge o viteză maximă de 300 km/h. Pe lângă modificările mecanice, modelul din Munchen a primit şi un pachet estetic îndrăzneţ.

Pachetul destinat caroseriei lui Seria 1 M Coupe inlcude o nouă fustă faţă, un set de praguri laterale, un spoiler spate, un difuzor de aer mai mare şi un capac al portbagajului umflat în stilul modelelor CSL de la BMW. Clienţilor li se pune la dispoziţie un set de jante forjate de la ATS, care ascunt un sistem de frânare performant realizat de Mov'it. Întregul pachet de modificări este optimizat pentru competiţii, schimbările suplimentare necesitând aprobarea FIA.Pentru a participa la competiţii, modelul trebuie să renunţe la o parte din componentele de la interior, să aibă un rollcage complet şi să prezinte un sistem de stingere a incendiilor.

Cei de la Tuningwerk oferă elemente înlocuitoare din fibră de carbon pentru feţele de uşi, iar geamurile laterale pot fi înlocuite cu elemente din plastic.

Întregul pachet este optimizat cu o suspensie H&R, iar jantele ATS sunt echipate cu anvelope Dunlop Sport Maxx. Incluzând vehiculul donator, pachetul costă 119.000 de euro cu toate taxele incluse.

Via | Inautonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru