BMW Seria 1M a fost modificat de Hartge: 401 CP

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 15.03.2012
BMW Seria 1M primeşte un kit tehnic şi estetic din partea germanilor de la Hartge. Acesta creşte puterea totală a modelului BMW cu 61 de cai.

Tunerul german Hartge a prezentat astăzi versiunea proprie a unui kit care îmbunătăţeşte sensibil performanţele lui BMW Seria 1M, cea mai puternică variantă disponibilă în gama compactei germane. 

Cu ajutorul unui pachet care ridică cifrele oficiale ale motorului turbo cu şase cilindri în linie aflat sub capota versiunii de serie a modelului BMW, puterea totală a motorului ajunge de la 340 la 401 cai putere, iar cuplul maxim atinge 530 Nm, cu 80 Nm mai mult decât în varianta originală. Evident, performanţele cresc şi ele, cifrele oficiale prezentate Hartge anunţând 11.24 secunde pentru 0-200 km/h. Interesant, tunerul german anunţă un consum oficial cu 0.5 litri/100 km mai mic decât cel al versiunii de serie.

Pe lângă modificările tehnice, Seria 1M vine şi cu schimbări estetice. Prima este generată de coborârea cu 30 de milimetri a gărzii la sol, celelalte se referă, printre altele, la apariţia unui eleron pe portbagaj şi a unui nou spoiler posterior care subliniază efectul vizual al unei evacuări dezvoltate de Hartge.

via | leblogauto

Comentarii (5)

  • Un real succes BMW 1M. Cred ca sunt vreo 6-7 case de tuning care s-au intrecut in al face mai aratos si mai puternic.
    10 0
  • @jan
    Si povestea nu sa incheiat aici.
    10 0
  • superb!
    Un pur sange adevarat! insa intr-o tara fara sosele e o ineptie!
    9 0
  • @SWEDEN
    Acest seria 1 are performante de SUPERCAR.
    Felicitari celor de la BMW ca au decis sa produca 1M.
    Asteptam cu nerabdare BMW i8 si varianta M8 care sa se bata de la egal la egal cu Lamborghini si Ferrari si sa lase in umbra R8 sau GTR.
    8 3
  • Arata foarte bine.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru