BMW Seria 5 GT va costa 37.000 de euro in versiunea de baza

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 14.02.2009
Potrivit declaratiilor oficialilor germani de la BMW, noul Seria 5 GT va intra pe piata la toamna si va costa intre 37.000 si 65.000 de euro.

Esential

37.000 de euro este pretul de baza al viitorului Seria 5 GT.
65.000 de euro va costa cea mai puternica versiune a modelului bavarez.
100.000 de unitati este targetul maxim de vanzari al modelului.

La o zi dupa prezentarea oficiala a versiunii de pre-productie a lui Seria 5 GT (PAS), BMW a anuntat si targetul de vanzari pentru viitorul model al gamei. Astfel, conform declaratiilor oficialilor bavarezi, BMW vrea sa vanda "maximum 100.000 de unitati" ale lui Seria 5 GT.

"Modelul va fi vandut pe piata sub denumirea Seria 5 Gran Turismo si isi va face debutul sub forma de concept la Salonul de la Geneva. Varianta finala, de productie, va fi prezentata o jumatate de an mai tarziu, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt", a declarat pentru Automotive News Ian Robertson, seful biroului de Marketing si Vanzari al bavarezilor.

Conform oficialului BMW, pretul de vanzare al modelului se va incadra pe o plaja intre 37.000 si 65.000 de euro, in functie de dotari si motorizari. Noul model va fi cel mai spatios BMW produs vreodata si va intra pe pietele europene in toamna acestui an.

via | AN

Comentarii (1)

  • Ungaro_
    Trebuie sa fi nebun sa dai 37 mii euro pe a tampenie ca asta !
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru