BMW Seria 5 îşi arată latura agresiva cu ajutorul lui Hamann

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.08.2010
Casa de tuning Hamann a pregătit un bogat pachet de modificări estetice pentru Seria 5. Sedanul a devenit mai agresiv mulţumită body-kit-ului, disponibil doar pe versiunea 550i.

Esential

90 de milimetri este diametrul evacuărilor instalate de Hamann.

În aşteptarea mult mai sportivului BMW M5, tunerii de la Hamann au pregătit un pachet de modificări estetice, care încearcă să insufle berlinei aerul sportiv al unui adevărat M. Casa germană a redus garda la sol cu 35 de mm, a înlocuit jantele de serie şi a gândit un kit aerodinamic complet nou.

Modelul german a primit extensii pentru spoilerul faţă, dar şi pentru cel spate, un eleron montat pe portbagaj, praguri laterale şi lumini LED integrate în bara faţă. Nemţii au căutat să nu altereze spiritul modelului din Munchen, singurul element ostentativ fiind jantele de 21 de inch, cu finisaj negru, care primesc pneuri de 255/30 pe faţă şi 295/25 pe spate.

Nici habitaclul nu a scăpat neatins, la interior clienţii fiind răsfăţati cu o inserţie din fibră de carbon la nivelul consolei centrale şi a volanului. Există şi opţiunea de a colora fibra de carbon în nuanţe de gri, roşu şi chiar galben.

Pachetul de accesorii este disponibil momentan doar pentru versiunea vârf de gamă 550i, care vine cu un motor V8 biturbo, subliniat de cele patru ieşiri ale evacuărilor, cu un diametru de 90 de milimetri.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • ...am vazut azi masinuta....bine nu tunata...e superba ,cine zice ca nu...o face din rautate.
    5 2
  • cine zice ca nu . . . . o face pt ca-i fanboy Audi ;)
    ( poate si Mercedes.. )
    2 3
  • Arata foarte bine masina, am vazut-o pe strada de vreo 3 ori , de fiecare data observam ceva nou la ea. Oricum masiva si sta fff bine pe asfalt.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru