BMW si Google au creat sistemul ConnectedDrive

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 13.12.2007
ConnectedDrive este o aplicatie prin care Google ii ofera soferului BMW itinerariul perfect si ultimele stiri prin RSS.

Esential

2008 este anul in care ConnectedDrive va intra in dotarea modelelor BMW.

BMW a anuntat incheierea unui contract de colaborare cu gigantul IT Google in urma caruia modelel constructorului german vor fi dotate, in viitorul apropiat, cu o noua functie prezenta in premiera pe autoturisme. Este vorba de sistemul ConnectedDrive, care ii ofera posesorului unei masini dotate cu pachetul Bluetooth sa isi prograneze de acasa, prin intermediul Google Maps, traseul pe care urmeaza sa il faca a doua zi.

Toate informatiile sunt apoi transmise masinii, care in momentul pornirii afiseaza itinerariul pana la destinatie si modul in care se poate ajunge cel mai usor in punctul dorit. ConnectedDrive ofera si o alta functie, de cititor RSS, care poate afisa in timp real stirile de pe maximum 10 media diferite.

In prima faza, pachetul va fi disponibil doar clientilor BMW din Marea Britanie, urmand ca restul Europei sa intre in contact cu ConnectedDrive mai tarziu.

Taguri: BMW, Google

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru