BMW si Katarina Witt sustin candidatura Munchen la JO de iarna 2018

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 02.02.2010
Dubla campioana olimpica la patinaj artistic Katarina Witt si BMW sprijina candidatura orasului Munchen la organizarea JO de iarna din 2018.

BMW Group s-a asociat cu una dintre cele mai cunoscute figuri ale sporturilor de iarna din Germania, Katarina Witt, pentru a sprijini candidatura oraselor Munchen si Garmisch-Partenkirchen la organizarea Jocurilor Olimpice de iarna din 2018. Katarina Witt se afla deja in fruntea comitetului de promovare a candidaturii, subla campioana olimpica urmand sa aiba aparitii publice alaturi de BMW in vederea sprijinirii imaginii marcii.

"Din pozitia sa, Grupul BMW sprijina idea unor Jocuri Olimpice ecologice, atat din postura de partener confirmat al Jocurilor Olimpice din Londra din 2012, cat si din cea a partener al organizarii JO Munchen 2018. Suntem fericiti ca o avem alaturi de noi, ca ambasador, pe Katarina Witt, si speram sa aducem la Munchen Jocurile Olimpice de Iarna din 2018", a declarat Ian Robertson, membru in Consiliul de Administratie BMW Group.

Katarina Witt, care a castigat aurul olimpic la Sarajevo in 1984 si la Calgary in 1988, sustine ca se identifica cu intregul concept ecologic anuntat de BMW: "Imbratisez total idea ca Jocurile Olimpice sa conserve resursele naturale.

Acesta ar putea sa fie un semnal pentru Munchen si pentru viitoarele editii ale Jocurilor Olimpice. Alianta dintre BMW si Olimpiada este una care se bazeaza pe sportivitate, traditie, dinamism si pe o abordare deschisa a viitorului", spune fosta sportiva germana.

via | BMW

Taguri: BMW, Katarina Witt

Comentarii (1)

  • .....
    sper ca Germania sa organizeze olimpiada de iarna din 2018....chiar imi doresc asta
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru