BMW: Un milion de unitati Efficient Dynamics

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.08.2008
BMW sarbatoreste zilele acestea livrarea exemplarului din gama Efficient Dynamics cu numarul un milion.

BMW mai inregistreaza un record important in ceea ce priveste proiectele de reducere a consumului si a emisiilor. Constructorul bavarez a livrat astazi exemplarul cu numarul 1.000.000, echipat cu tehnologia Efficient Dynamics.

Exemplarul cu numarul record este un Seria 5 520d Touring, ale carui chei au fost inmanate lui Thomas Leske, un avocat din Munchen. Leske si-a comandat Touring-ul cu mai multe optionale printre care o vopsea metalizata Space Grey, conexiune Bluetooth, iDrive cu conexiune internet, acoperis panoramic, faruri cu xenon si tapiserie din piele.

Programul Efficient Dynamics, gandit si promovat de BMW a fost pana in prezent un succes total, in toamna acestui an constructorul bavarez fiind pregatit sa introduca 23 de modele care respecta normele de poluare Euro 5, printre acestea si 520d, cel mai eficient reprezentant al clasei medii.

via | GermanCarScene

Comentarii (1)

  • sunt cu 2 pasi inainte..
    Sistemele de genul Efficient dynamics vor fi implementate de toti constructorii..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru