BMW vrea Seria 7 diesel in Statele Unite

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 25.11.2008
BMW analizeaza posibilitatea introducerii unei versiuni diesel a modelului Seria 7 si pe piata din SUA.

Desi majoritatea constructorilor mondiali au inceput sa neglijeze piata americana din cauza crizei economice cu care se confrunta SUA, BMW priveste increzator peste Ocean. Bavarezii sunt incurajati de succesul pe care l-au resimtit cu primul lor model diesel lansat pe Taramul Fagaduintei, mult aclamatul 335d.

Succesul resimtit de sedanul diesel ii indeamna pe nemti sa exploreze posibilitatea lansarii unui alt model pe motorina, mai exact limuzina Seria 7.

Jim O'Donnell, presedintele BMW America de Nord, a declarat intr-un interviu recent ca bavarezii se gandesc sa lanseze in SUA si o versiune diesel a Seriei 7, desi la inceput nu intentionau acest lucru.

Daca va primi unda verde, motorul cu sase cilindri in linie, de 3.0 litri, supraalimentat, se va regasi pe versiunea 730d, care impresioneaza in Europa printr-un consum mediu foarte scazut, de 7.2 litri la 100 de km. Daca va introduce noua versiune, BMW va putea de asemenea sa indeplineasca mai usor cerintele CAFE.

via | Leftlane  

Taguri: 335d, 730d, BMW, Seria 7

Comentarii (1)

  • mda
    Stirile cu asemenea masini ar trebui sa apara numai in rai sau in iad
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru