BMW Z4 a primit un pachet de tuning de la japonezii de la Rowen

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 21.06.2012
BMW Z4 primeşte din nou atenţie din partea tunerilor. De data aceasta, japonezii modifică un model german, specialiştii de la Rowen prezentând pachetul White Wolf RR pentru BMW Z4.

BMW Z4 a primit un kit de tuning de la Rowen, intitulat White Wolf RR. Japonezii au lucrat cu fibră de carbon şi au plusat cu multă imaginaţie pentru a obţine un aspect agresiv. Pachetul estetic constă într-un splitter faţă, un set de aripi laterale redesenate, un eleron masiv pentru capacul portbagajului şi o evacuare din titan, completată cu un set de ornamente cu finisaj special pentru tobele finale. Clienţii pot comanda şi o suspensie sport, pusă în valoare cu ajutorul unui set de jante din aliaj de dimensiuni mari.

Pachetul Rowen Z4 White Wolf RR costă între 6.200 şi 9.500 de dolari. Tunerii japonezi nu au modificat motorul lui Z4, versiunea aleasă pentru acest kit fiind echipată cu un motor twin-turbo cu şase cilindri în linie, care dezvoltă 340 CP şi 450 Nm şi este cuplat unei transmisii cu dublu-ambreiaj şi şapte trepte. Pentru sprint-ul 0-100 km/h, BMW Z4 sDrive 35is are nevoie de 4.8 secunde, în timp ce viteza maximă pe care o poate atinge este limitată electronic la 250 km/h.

Preţul de pornire al versiunii de top a lui BMW Z4 Roadster este de 57.222 euro cu TVA inclus pe piaţa internă.

 

Via | BMWBlog

Comentarii (1)

  • pachetul asta e perfect din viziunea mea,are tot ,superb
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru